Korisnicko Ime: Lozinka:
Trenutna Lokacija: Verifikacija

Verifikacija

Нашата желба да се натпреваруваме со самите себе, секогаш е цел за подобри и комплетни услуги за вас, наши ценети потрошувачи, почитувајќи ја работата која вие ја работите не води чекор напред за да се постигне подобро функционирање на управувањето на нашите производи. Така, нас неодамна не потврдија со сертификат за систем за управување со безбедност на храната од страна на ISO 22000 TÜV HELLAS. Apikyan Пакување СА е првата и единствена компанија во нејзиниот сектор во Грција, заверена со сертификат ISO 22000.

Search Engine Optimization WebOne