Korisnicko Ime: Lozinka:
Trenutna Lokacija: Preduzece

Preduzece

Нашата компанија со седиште во Солун, од 1991 година се занимава со увоз-извоз, презентација, дистрибуција на сите видови на стаклена амбалажа (шишиња и тегли) кои што се наменети за пазарот за храна и пијалоци, како и за винариите во Грција и соседните земји.

Кон крајот на 2006 година нашата компанија се пресели во нови, сопствени канцеларии, со седиште во индустриската зона Синдос во Солун, потврдени со сертификат ISO 22000, насочувајќи се кон главната цел, да им овозможи на потрошувачите комплетни услуги, управувајќи во исто време со магацинот во Коринт.

Со својата доследност и сигурност на деловните зделки компанијата во текот на целата кариера е лидер и поради тоа е високо наградена.

Се стремиме кон висок квалитет, како и достапност на производите со нашето искуство и знаење за потребите на пазарот за храна и пијалоци. Како резултат на тоа ние сме во позиција да понудиме комплетно решение и сугестии дури и за најприбирливите клиенти.

Search Engine Optimization WebOne