Korisnicko Ime: Lozinka:
Trenutna Lokacija: Proizvodi

Proizvodi

Нашиот асортиман на производи, независно од шишињата и теглите, нуди и многу други продукти. Според тоа, имаме можност да понудиме целосна услуга на нашите потрошувачи.

Некој од тие производи се:

  • Капаци за тегли,  тапи, тапи и капаци со и без регулатор, плутени затворачи, различни видови на пластични капаци за шишиња и тегли за различни производи.
  • Стаклени чаши за секаков вид на употреба, со можност за печатено лого и промоција на вашата компанија.

Наскоро нашата компанија може да ви овозможи:

  • Можност за „sleeve“  обработка на мали тегли и шишиња
  • Презентација на „sleeve“ машина
  • Пласман на разни видови на тегли и шишиња во мали пакувања (dozen twenty и др.) поволни за малопродажба на произвердувачи на шишиња, кои ќе бидат во можност да ги најдат пакувањата во малопродажба во нивнита околина.
  • Нов креативен тим во нашата компанија, кој во соработка со клиентите  може да дизајнира и создаде најнова стаклена амбалажа за нов или веќе добро познат производ, така што, нашите клиенти можат да бидат единствени и различни на конкурентниот пазар.

На Грчкиот пазар, денеска има изобилие од успешно дизајнира стаклена амбалажа, дизајнирана од тимот на Apikyan SA.

Пластични гајби од секаков вид наменети за пакување на амбалажа и процесот на храна.

Висок степен на услуги, огромен избор на продукти и непосредна комуникација за желбите и потребите на нашите клиенти, се резултат на доверлива соработка со лидерите на брендовите.

 


Search Engine Optimization WebOne