Korisnicko Ime: Lozinka:
Trenutna Lokacija: Pocetna

Preduzece

Нашата компанија со седиште во Солун, од 1991 година се занимава со увоз-извоз, презентација, дистрибуција на сите видови на стаклена амбалажа (шишиња и тегли) кои што се наменети за пазарот за храна и пијалоци, како и за винариите во Грција и соседните земји.

Detaljnije

Novi Proizvodi

Detaljnije

 

Detaljnije

 

Detaljnije

 

Detaljnije

 

Detaljnije

 

Vesti

9/11/2012
Detaljnije

28/6/2012
Detaljnije

06/04/2011
Detaljnije

01/10/2010
Detaljnije


Sve Vesti
Search Engine Optimization WebOne