Συσκευάζοντας Ιδανικά

Εμείς

Η Εταιρία μας:

Από το 1991 η Απικιάν Συσκευαστική Α.Ε, είναι πρωτοπόρος εταιρία στον χώρο της εμπορίας, εισαγωγής, εξαγωγής και αντιπροσώπευσης κάθε είδους γυάλινης συσκευασίας.

Προμηθεύουμε και συνεργαζόμαστε με εκατοντάδες μικρές και μεγάλες εταιρίες από όλο τον κόσμο, στον χώρο της παραγωγής τροφίμων, ποτών, οίνων και αναψυκτικών. Εταιρίες που έχουν ανάγκη από ποιοτικές, λειτουργικές και αξιόπιστες συσκευασίες για τα προϊόντα τους!

Η γκάμα των γυάλινων συσκευασιών μας μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμα και τις πιο σύνθετες και εξειδικευμένες ανάγκες ενώ η διαρκής υποστήριξή μας προς τους πελάτες μας εγγυάται πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εγκαταστάσεις:

Η εταιρία μας στεγάζεται σε σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 14.000 τ.μ. στην Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη, πιστοποιημένες με ISO 22000. Προτεραιότητά μας με τη δημιουργία των εγκαταστάσεων αυτών ήταν και παραμένει η άριστη, άμεση και εύκολη εξυπηρέτηση των πελατών μας. 

Το όραμά μας:

Στην εταιρία Απικιάν Συσκευαστική A.E. αγαπάμε το γυαλί και την ποιοτική συσκευασία! Διαχρονικό όραμά μας είναι τα προϊόντα του πελάτη μας να ξεχωρίζουν στα ράφια πωλήσεων και να αγαπιούνται από τον τελικό καταναλωτή χάρη και στη συσκευασία τους.

Στηριζόμαστε τόσο στην υψηλή ποιότητα και τη σταθερή διαθεσιμότητα των ειδών μας, όσο και στην εμπειρία και τη γνώση των αναγκών του κλάδου Τροφίμων και Ποτών. Έτσι, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις ακόμα και για τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Οι άνθρωποι της εταιρίας είναι σημαντικός παράγοντας στο έργο και την επιτυχία της Απικιάν Συσκευαστική Α.Ε. Η εταιρία διαθέτει αξιόλογο, έμπειρο και κατάλληλα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό ώστε να προσφέρει άρτια εξυπηρέτηση και ενημέρωση στον πελάτη.

Βασική φιλοσοφία μας, αποτελεί η παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και η διαρκής υποστήριξη του πελάτη με ειδικό after sales τμήμα που είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Δραστηριότητες

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς :

-            Εμπορία και διανομή γυάλινων περιεκτών ( φιάλες & βάζα ) παντός τύπου.

-            Σχεδίαση και δημιουργία νέων μοντέλων υάλινων περιεκτών.

-            Σχεδίαση, εκτύπωση και τοποθέτηση sleeve.

-            Εμπορία διάφορων άλλων υλικών συσκευασία, μετακίνησης, αποθήκευσης και μηχανήματων τα οποία θα τα βρείτε στην www.packmarkt.com .

 

Θέσεις εργασίας

Στο πλαίσιο της διαρκούς μας ανάπτυξης αναζητάμε τους κατάλληλους ανθρώπους, για να γίνουν μέλη της οικογένειας της Απικιάν Συσκευαστική ΑΕ και να εξελιχθούν μαζί μας. Αν επιθυμείς να γίνεις κι εσύ μέρος μίας διαρκώς αναπτυσσόμενης εταιρίας, μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου με email στο info@apikyan.com

 

Συνεργαστείτε Μαζί μας

Εάν θέλετε να δείτε τα προϊόντα σας να φοράνε τα... καλά τους ώστε να αποκτήσουν την καλύτερη δυνατή θέση στην αγορά δεν έχετε παρά να μας εμπιστευθείτε! Η πλούσια γκάμα μας και τα διάφορα ειδικά προϊόντα που σχεδιάζουμε για ειδικούς και απαιτητικούς πελάτες είναι ο καθρέφτης της δουλειάς μας. Σεβόμαστε κάθε πελάτη μας και τα προϊόντα του και γι’ αυτό βρίσκουμε το σχέδιο που ταιριάζει στο ύφος και τον χαρακτήρα του καθενός. Άλλωστε, επιτυχία για εμάς είναι η δική σας επιτυχία.

Περιηγηθείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογο των προϊόντων μας για να δείτε αναλυτικά τα είδη μας και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Με ένα κλικ προσθέτετε τα είδη που σας ενδιαφέρουν στην λίστα των αγαπημένων σας, για εύκολη πρόσβαση κάθε φορά που μας επισκέπτεστε.

Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο καινούριο προϊόν ή κάποιο που δεν υπάρχει στην λίστα μας, ζητήστε από το τμήμα πωλήσεων να σας ενημερώσουν για τα νέα προϊόντα μας και για τις επιπλέον δυνατότητες μας. Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Είμαστε εδώ για να συσκευάζουμε ιδανικά τα ιδανικά σας.

Loading...
Please wait...