Συσκευάζοντας Ιδανικά

zeroloss

Δώστε στους πελάτες σας το 100% των προϊόντων σας 

Χρησιμοποιούμε ελαφρώς παχύρευστα προϊόντα για πολλές χρήσεις και για πολλούς τομείς, όπως εστίαση, προσωπική υγιεινή/ κοσμετολογία, υγεία, καθαριότητα κτλ. Προϊόντα με χαμηλό ιξώδες (παχύρευστα) όπως το μέλι, η κέτσαπ, η μαγιονέζα, η οδοντόκρεμα, οι βαφές μαλλιών, οι κρέμες χεριών κτλ κολλάνε στις εσωτερικές επιφάνειες των συσκευασιών, με αποτέλεσμα σημαντική ποσότητα να παραμένει ανεκμετάλλευτη.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι καταναλωτές χρησιμοποιούν άλλες μεθόδους για να χρησιμοποιήσουν την εναπομείναντα ποσότητα μέσα στην συσκευασία, δηλαδή προσπαθούν να την κόψουν, τα την λυγίσουν- «ζουλήξουν», να την αναποδογυρίσουν ή χρησιμοποιούν εργαλεία.

Zeroloss είναι ένα εύκολο προϊόν συσκευασίας για ημι-παχύρευστα υγρά, με έξυπνη εφαρμογή σωστής δοσολογίας, το οποίο δεν έχει απώλειες και παρέχει πολλά πλεονεκτήματα τόσο στον καταναλωτή όσο και στον κατασκευαστή από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Με το ZeroLoss ο καταναλωτής κάνει απόσβεση της αξίας των χρημάτων του 100%, χωρίς σπατάλες προϊόντος.

  • Μηδέν Απώλειες

            Το ZeroLoss σου επιτρέπει τη χρήση 100% του προϊόντος.

  • Εύκολη Χρήση

            Εύκολη χρήση ακόμα και όταν το υγρό είναι πολύ παχύρευστο.

  • Προσαρμόσιμο στόμιο

            Μπορείτε να προσαρμόσετε τη ροή του προϊόντος σε όποια ποσότητα επιθυμείτε.

  • Μεγάλη διάρκεια χρήσης

            Μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τα προϊόντα μας για πολύ μεγάλο διάστημα χάριν του αεροστεγές συστήματος συντήρησης.

Με έτοιμα καλούπια μαζικής παραγωγής των 100 ml, τα ZeroLoss μπορούν να παραχθούν βάση των αναγκών, σε διάφορα σχέδια και βάρη. Τα ZeroLoss προσαρμόζονται στα χαρακτηριστικά και στην ρευστότητα όλων των τύπων προϊόντων, δίνοντας συγκεκριμένες λύσεις.

           

           

           

           

Loading...
Please wait...